John fogyás. Így fogyott le Melissa McCarthy, John Goodman és Jonah Hill | budaorsi-dse.hu

Keress receptre vagy hozzávalóra

A 29 éves fiatalember, John Allaire mindig is mackós típus volt. A család szerette megadni a módját az étkezéseknek, amelyeket rendre valamilyen habos desszert követett.

vastagbél tisztító fogyás eredményei

Amikor már kilót mutatott alatta a mérleg, komoly elhatározásra jutott: életmódváltással  kívánta leadni az évek alatt felszedett john fogyás zsírmennyiséget. Az amerikai férfi olyannyira elhízott az évek folyamán, hogy 8XL-es ruhákat hordott, és az otthoni mérleg nyelve is kiakadt alatta, így az orvos csak a halpiacon levő mérlegen tudta megmérni őt - írja a The Daily Mail. Felesége miatt fogyott john fogyás John ben feleségül kérte iskoláskori szerelmét, a filigrán, sportos testalkatú Caiát, pedig akkor csupán pár kilóval nyomott kevesebbet.

a mellek csökkentik a fogyást

A lány a kezdetektől fogva elfogadta szerelmét olyannak, amilyen, de a férfi pont miatta döntött az életmódváltás mellett. John Allaire fitness által megosztott bejegyzésDec Az esküvőnk előtt már szinte teljesen mozgásképtelen voltam, és nem akartam a feleségemet kitenni annak, hogy idő előtt ápoljon, vagy korán veszítsen el a túlsúlyosokat john fogyás érintő szív- és érrendszeri betegségek valamelyikében, így úgy döntöttem, kettőnk érdekében lefogyok - mondta John az életéről forgatott dokumentumfilmben.

súlycsökkentő szuperhalmazok

További a témáról