Fogyjon mentálisan. Így fogyhat a nyers zöldség diétával

Hogyan kell mentálisan felkészülni a fogyásra mentális felkészülés versenyre

fogyjon mentálisan

Mentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnél Life. Vagyis tudod, hogy mit szeretnél, miben kell változnod, és nagyon komoly elhatározással vágsz bele.

Ne törődj mások véleményével Senkivel ne foglalkozz, aki pesszimista, aki nem hisz benned. Neked mindennél jobban arra kell koncentrálnod, hogy mit szeretnél elérni, és arra, hogy igenis képes vagy rá. Minden, ami téged ebben negatív irányba befolyásol, azt zárd ki!

fogyjon mentálisan

Mindennél jobban arra kell koncentrálnod, hogy mit szeretnél elérniForrás: Thinkstock 2. A motiváció mindenekelőtt Miért fontos számodra a fogyás?

Miért fontos számodra az életmódváltás? Miben és miért szeretnél megváltozni?

Fergek fogyokura. Kapcsolódó cikkek

Soha ne feledd, hogy miért akarsz változtatni az életeden! Minél jobban erősítsd meg a motivációdat, mert ez adja a hitet, hogy képes vagy megcsinálni, és ez adja hozzá az erőt is, hogy valóban megcsináld. A motiváció megtartásának öt lépése A siker alapja a motiváció.

fogyjon mentálisan

A motiváció azt jelenti, hogy mindig a szemed előtt lebeg a cél. Tudod, hogy miért kezdtél bele a fogyásba, a diétába, a testmozgásba, és tudod, hogy mi a végső célod mindezzel.

fogyjon mentálisan

Motiváció nélkül nincs győzelem! Lásd magad előtt a célt Reggel és este ülj le, és gondolj arra, hogy mi a végső célod. Most ne az utat nézd, hanem a vágyott eredményt. Képzeld el magad, hogy mennyivel jobb alakod lesz, mennyivel egészségesebb és mosolygósabb leszel, amikor sikerül lefogynod.

Ezek is érdekelhetnek

Hidd el, sokat segít, ha érzelmekkel átitatva tudatosítod magadban, hogy mi a végső célod, hogyan fog megváltozni az életed és te saját magad. Reggel és este ülj le, és gondolj arra, hogy mi a végső célodForrás: Thinkstock 4.

Az apró lépések is fontosak A végső cél persze mindig lebegjen a szemed előtt, de ne feledd, haladni lépésről lépésre kell.

  • Így fogyhat a nyers zöldség diétával - EgészségKalauz
  • Nyúlik, hogy combzsírt égessen
  • A 7 legjobb mentális trükk a fogyásért!
  • Mentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnél
  • Fogyókúrás fürdők bennünk
  • A 7 legjobb mentális trükk a fogyásért! | budaorsi-dse.hu

Tudd, hogy a változás nem egyik napról a másikra történik, így ezt ne is várd magadtól. A fő cél mellett gondold át azt is, hogy hétről jétre, hónapról hónapra mit szeretnél elérni, és örülj, ha ezeket sikerült teljesítened.

Egyre többen vannak, akik nyers ételeket esznek, mert úgy vélik, ez a fajta étkezés javítja a mentális egészséget, és a depressziót is könnyebben elkerülhetik. Miből áll a nyers zöldség diéta? A nyers élelmiszer étrend tulajdonképpen vegetáriánusnövényeken alapuló diéta, melynek lényege, hogy a követői egyáltalán nem, vagy csak nagyon kicsit főzik meg az élelmiszereket. Vannak, akik csak a százalékban nyerset eszik meg, mások megengedik maguknak, hogy megfőzzenek ezt-azt.

Legyél magadra büszke, élvezd az apró egészséges hónap fogyás, amelyek elvezetnek a célig.

Meríts erőt a sorstársakból Sokan az ördögtől valónak gondolják a közösségi oldalakat, mint a Facebook vagy az Instagram, pedig okosan használva kiaknázhatjuk az előnyeiket. A Facebookon például rengeteg olyan csoport van, ahol hozzád hasonlókkal tudsz beszélgetni a nehézségekről és a sikereitekről.

Jelentkezzen be hozzánk és szabaduljon meg a plusz kilóktól!

Az Instagramon pedig sok motivációt tudsz gyűjteni. Meríts erőt a sorstársakbólForrás: Thinkstock Fogyjon mentálisan instagram. Például azért, mert motivációból ott soha nincs hiány.

fogyjon mentálisan

Ha az életmódváltás nehézségeit éled, akkor ideje követned azokat a hétköznapi embereket, vagy éppen sportolókat, akik a kitartás terén mindenkit felülmúlnak. Mutatjuk is a kedvenceinket! Most vagy soha! Így kezdj neki a fogyókúrának Az első napsugarak nemcsak a tavasz kezdetét jelzik, hanem azt is, hogy hamarosan lekerülnek rólunk a télikabátok, sőt, a dzsekik és pulóverek is, a hosszúnadrágokat leváltják a rövidnacik, a szoknyák, és hamarosan előkerülnek a bikinik is.

Gyerekeknél nagyon változó, hogy milyen okból szeretnének fogyni, de gyakori, Ha életmódváltásunkat kiegészítjük mentális támogatással, akkor nagyon jó. Hogyan mentális hozzáállás nyerni, hogy végül is a legjobb? Kínálunk öt technikák segítségével felkészülni a versenyre és a győzelem.

Így az eddig két-három réteg fogyjon mentálisan alatt rejtegetett felesleget fogyjon mentálisan próbáljuk leadni. De mégis hogyan legyünk igazán hatékonyak? Így vágj bele fogyjon mentálisan fogyókúrába!

fogyjon mentálisan

Kapcsolódó cikkek.

További a témáról