Zsírvesztés ektomorf

A nehéz csontozat lehet előny is?
Milyen pozitív hatásai vannak?

Ismered, hogy milyen testalkat típus vagy? Giants Gym február 22, Testalkat típusok — 1. Alapjában véve három testtípust különböztetünk meg, ezek az: ektomorf, a mezomorf, valamint az endomorf típusok.

zsírvesztés ektomorf

Mindenki belesorolható valamelyik kategóriába annak függvényében, hogy milyen genetikailag öröklött fizikai adottságokkal rendelkezik. És, bár ez nagyban meghatározza a megjelenésünket, az, hogy mit hozunk zsírvesztés ektomorf magunkból az edzéseink és zsírvesztés ektomorf során, csak rajtunk múlik.

Balogh Tamás   

Valaki alapból nagyon vékony, mások pedig eleve erősebb csontozattal születtek, de természetesen mindenkiben megvan az a képesség, hogy formálja és alakítsa a testét. Bár a testtípusunk nem rajtunk múlik, hiszen születésünk pillanatában dől el, azért nem a genetikáé az utolsó szó.

zsírvesztés ektomorf

Számos módszer van rá, hogy szembeszálljunk öröklött tulajdonságainkkal. Tény hogy minden testtípusnak más edzésterv való és más hozza meg a kívánt eredményt. Valakinek kevesebb ismétlésszámra, és több pihenésre van szüksége, míg másoknak épp ellenkezőleg.

Azt hiszed zsírt égetsz? Edzőcentrum - személyi edző - személyi edzés A szerrapeptáz okoz- e fogyást? Fogyjatok evéssel! A hasadról a zsír, a diétádnak köszönhetően fog eltűnni. Hozzáteszem, diéta nélkül hiába kardiózol, közelébe se leszel annak a formának, amire gondolsz.

Gyakran előfordul azonban, hogy valaki vegyes testalkati jellemzőkkel rendelkezik, amely a három típusnak valamilyen egyvelege. A 3 különböző testtípus: Ektomorf: nyúlánk, vékony, szálkás kinézet jellemző rájuk. Gyors az anyagcseréjük, nehezen híznak, ugyanakkor az izmokat is hosszadalmasan építik fel.

Válluk keskeny, mellkasuk eredendően lapos, végtagjaik az átlagosnál hosszabbak. Mezomorf: ők azok a szerencsések, zsírvesztés ektomorf alapból sportos, szálkás testalkattal rendelkeznek. Széles a válluk, gyorsan és könnyen izmosodnak.

zsírvesztés ektomorf

Endomorf: hajlamosak az elhízásra, zömökebbek, vastagabb ízületekkel rendelkeznek és lassabb az anyagcseréjük is, emiatt nehezen is megy nekik a zsírvesztés. Cikksorozatunkat folytatjuk, hogy kellően kiképezd magad a témában és igaz Giants Gym tag légy! Nyitva tartás:.

zsírvesztés ektomorf

További a témáról