Zsírégetés hgh

HGH fogyni Thaiföldön Használjon Genotropint a zsírtalanításhoz Bangkokban - HGH Bangkok
Ezért nem éri meg növekedési hormont szedni Sándor Alexandra Valéria A HGH-ról elterjedt, hogy izomtömeg-növelést és zsírégetést elősegítő hatása van. Valójában viszont olyan vegyületről van szó, aminek a szintjébe — bizonyos orvosi javallatokat kivéve — egyáltalán nem szabadna beavatkozni a szervezetben. Mi az a HGH?

A növekedési hormon - hGH - az agyban termelődik, az elülső agyalapi mirigy választja ki, többek közt ez a hormon felelős a gyerekek csontjainak fejlődéséért, a testben pedig olyan folyamatokban működik közre, mint a szövetmegújulás, az izomnövekedés, az agyműködés és az anyagcsere.

A közelmúltig pedig ide sorolták a zsírraktározást is.

zsírégetés hgh

Későbbi vizsgálatok ugyan ezt zsírégetés hgh erősítették meg, zsírégetés hgh számtalan fogyókúrás szer készült ennek az eredménynek a tudatában - ezek java már megjelenésükkor is illegális volt, persze. Mit tesz valójában a zsírral a hGH?

zsírégetés hgh

A közelmúltban a São Pauló-i Egyetem kutatói a Nature Communications című folyóiratban publikáltak egy áttörő kutatást, mely bebizonyította, hogy a növekedési hormon a diéta vagy koplalás során szerepet játszik az energiaraktározásban. Amikor a természetben egy állat hosszú zsírégetés hgh át nem jut élelemhez, a teste erre úgy reagál, hogy jobban kezdi raktározni az energiát.

zsírégetés hgh

Ez azért fontos, mert, ha az élelem nehezen hozzáférhető, az elfogyasztott energiának tovább kell kitartania.

És részben ez az zsírégetés hgh annak is, hogy az ember olyan könnyen szedi vissza a súlyt diéta után.

zsírégetés hgh

Ezért a folyamatért részint a leptin nevű éhséghormon felelős, mely jelzi az agynak, hogy a testnek energia-utánpótlásra van szüksége. Azonban a brazil kutatók azt találták, hogy egy diéta során a leptin szintje csökken, helyette a növekedési hormon, a hGH szintje emelkedik meg a szervezetben.

43 Minutes Fat Burning (Morning - Afternoon) Routine - Do This Everyday - Eva Fitness

GH-receptorok, vagyis a növekedési hormon által hordozott ingert felfogó idegvégződések nagy számban találhatóak meg a szövetekben, az izmokban és a növekedésben, anyagcserében szerepet játszó szervekben, de az is kiderült, hogy nemcsak itt, hanem az agyban, a hipotalamuszban is rengeteg GH-receptor található.

További a témáról