Súlycsökkentő hűtőmágnesek. STARLIFE - SPIRULINE STAR

Egyél úgy, hogy ne halj meg - Áttörés az egészség és a súlycsökkentés területén - Könyvcsillag

Leírás Súlycsökkentő hűtőmágnesek szól a z Egyél úgy, hogy ne halj meg — Áttörés az egészség és a súlycsökkentés területén A Hogy ne halj meg!

súlycsökkentő hűtőmágnesek

Akár kórosan elhízott vagy, akár egyszerűen túlsúlyos, akár eszményi a súlyod, de szeretnéd meg is őrizni azt, Dr. Greger és csapata minden létező trükköt és technikát a rendelkezésedre bocsát, hogy az alapoktól kiindulva építhesd fel a saját ideális testsúlykontroll-módszeredet. Olybá tűnik, mintha minden hónapban felbukkanna egy-egy új diéta vagy fogyókúrás divathóbort — ám az elhízott súlycsökkentő hűtőmágnesek arányszáma, s az őket sújtó megbetegedések és egészségügyi problémák gyakorisága tovább nő.

súlycsökkentő hűtőmágnesek

Legfőbb ideje tehát, hogy egy teljesen új megközelítésmódhoz folyamodjunk. És itt lép színre dr. Michael Greger, a nemzetközileg elismert táplálkozástudományi szakember és orvos, a NutritionFacts.

ZEATAX FORTE vitality 2019

Hogy ne halj meg! Greger most az elhízás elsődleges okainak — és leghatékonyabb súlycsökkentő hűtőmágnesek — legfrissebb kutatásaira irányítja figyelmét. A szerző először is felvázolja az optimális feltételrendszert, mely a maradandó testsúlycsökkenést lehetővé teszi, majd megvizsgálja, miképpen hatnak ki az egyes táplálékok egészségünkre és élettartamunkra.

súlycsökkentő hűtőmágnesek

Megismerteti az olvasót az eszményi testsúlycsökkentő étrend kulcsfontosságú alkotóelemeivel — többek között olyan kiemelkedően fontos tényezőkkel, mint a kalóriasűrűség, égesse a kövér bejelentkezést inzulinindex, vagy éppen az élelmiszereknek a bélflóránkra gyakorolt hatása —, kimutatván, hogy a növényi alapú étrend kulcsfontosságú a sikerünkhöz.

Ám ez a könyv nem pusztán az eszményi étrendet taglalja; ezen túlmenően 21 fogyásserkentőt is bemutat a táplálkozástudományi kutatások élvonalából, melyek tudatos alkalmazásával maximalizálhatjuk szervezetünk zsírégető képességét.

súlycsökkentő hűtőmágnesek

Greger az alapoktól építi fel minden eddiginél hatékonyabb fogyókúrás útmutatóját, egy olyan időtálló és proaktív szemléletmódot tárva elénk, mely bármely új irányzattal felveszi a versenyt. További információk.

súlycsökkentő hűtőmágnesek

További a témáról