Qnexa fogyás

Fogyás nem látható - budaorsi-dse.hu
Vagy mégsem? Találmányok, melyek azonnali fogyást ígérnek!

Kisebb betűméret A lorcaserin egyike annak a három új hatóanyagnak, amelyek a fogyasztótabletták új nemzedékeként reményt keltenek. A három szer közül az egyikről Qnexa csütörtökön dönt az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA, a másik kettőről pedig a későbbiekben az év folyamán.

qnexa fogyás súlycsökkenés a hurok ileostomia után

A lorcaserin hatását vizsgáló tanulmányban a kipróbálásba bevont emberek egy év alatt testsúlyuk 5 százalékától szabadultak meg, ez több mint súlycsökkenés és szakállnövekedés annak, amennyit a placebót szedő tesztalanyok leadtak. A mellékhatások között előfordult fejfájás és szédülés, qnexa fogyás szívproblémákat - amelyek a korábbi fogyasztó tablettáknál előfordultak - nem tapasztaltak.

qnexa fogyás shakira fogyás

A gyártó által támogatott tanulmányban 3 elhízott vagy túlsúlyos ember vett részt, eredményéről a New England Journal of Medicine NEJM csütörtökön megjelent számában írnak a kutatók.

Amennyiben elnyeri az FDA támogatását, óta a lorcaserin lehet az első olyan szer, amely valóban új működési mechanizmussal segíti a fogyást. Az FDA döntésére váró másik két szer a már piacon lévő hatóanyagok kombinációja.

FDA approves new drug for weight loss

A Qnexa a phentermine fogyasztószer és egy migrén, valamint epilepszia ellen használt hatóanyag kombinációja. Utóbbi hatóanyag figyelmeztetései között szerepel az öngyilkossági késztetés lehetséges emelkedése.

qnexa fogyás a természetes fogyás minden természetes módja

A Contrave márkanevű tabletta buproprion és naltrexone hatóanyagokat kombinál. Az elsőt a dohányzásról való leszokás segítésére, valamint depresszió ellen alkalmazzák, a másodikat pedig az alkoholról és a drogokról való qnexa fogyás megkönnyítésére, az irántuk való vágy csökkentésére használják.

A szakértők megfelelőnek találták a szer hatékonyságát, ám biztonságosságával kapcsolatban aggályok merültek fel. Az FDA nem köteles követni a felkért tanácsadók ajánlását, ám általában a javaslatnak megfelelő döntés születik.

További a témáról