Linda zsírégető

linda zsírégető

Ha nem eszik A plusz kilók nem csak gyorsabban rakódnak fel, de nehezebb is tőlük megszabadulni, ha valaki túl kevés pajzsmirigy hormont termel.

linda zsírégető

A probléma gyanúja esetén első körben sokan a TSH szintjüket ellenőriztetikmelynek a kelleténél magasabb értéke linda zsírégető az állapotra. Ekkor gyógyszeres terápia szükséges, melynek segítségével viszonylag rövid időn belül helyreállítható a TSH értéke.

linda zsírégető

Jó TSH mellett nincs fogyás. Polyák Annamária, a Budai Endokrinközpont komplex endokrin kórképekkel foglalkozó endokrinológusa elmondta, ennek több oka 36 és küzd a fogyásért lehet.

linda zsírégető

Egyrészt a TSH szintjének ellenőrzése önmagában kevés: szükséges még a T3 és a T4 hormonok értékének vizsgálata is. A másik, ami miatt nem indul meg a fogyásaz linda zsírégető lehet még, hogy a pajzsmirigy alulműködésen kívül más endokrin probléma is jelen van. Nagyon gyakori ugyanis, hogy egyszerre több hormonális eltérést is találni a kivizsgálások során.

linda zsírégető

Amennyiben a súlyfelesleg továbbra is makacsul ragaszkodik hozzánk, úgy érdemes ezek irányába is kutakodni, és ha beigazolódik valamelyik, úgy azt kezelni szükséges.

További a témáról