Karcsúsító farmerdzseki. Farmerdzseki fehér Tipikus farmerdzseki • Ft • bonprix

karcsúsító farmerdzseki

fogyás yerba mate

Kiss Kriszta Szemmel láthatóan megnőtt a nők szoknyaviselési kedve, ami nemcsak a tavasznak tudható be, hanem az egyre nőiesebb kollekciók is rásegítenek. A karcsúsító fazonok a legnépszerűbbek! Bár a szoknyák terén is főként retró fazonokról beszélhetünk, a sikkes darabok kerülnek előtérbe, melyek diszkréten formálják az alakot.

A darázsderekú, úgynevezett paper bag nadrágok után megjelentek a karcsúsító farmerdzseki szabású szoknyák, melyek optikailag centiket faragnak le a derékbőségből, mégis roppant kényelmesek.

hogyan lehet fogyni, de vannak görbék

Az övvel ellátott darabok szintén praktikusak, és mindenféle mesterkedés nélkül keskenyebbnek mutatják a sziluettet. A rakott szoknyák jó ideje divatosak, és idén sem válunk meg tőlük, hiszen csodásan megnyújtják az alakot hosszanti vonalaikkal.

A pliszírozott midiszoknyák előnye, hogy az alacsonyabb nők testvonalát sem nyomják össze, sőt, pont ellenkezőleg. Ezért, ha valakinek széles a csípője, vagy vastag a combja, kimondottan ajánlottak ezek a karcsúsító farmerdzseki kreációk.

apa fia fogyás

A magasított derékszabásnak köszönhetően az alhasi zsírpárnák is jól leplezhetőek. Ám van egy másik rafinált fazon a kínálatban, mely átlós karcsúsító farmerdzseki keskenyíti a csípőt, és hosszítja a lábakat.

bebe winans fogyás

A teltkarcsú karcsúsító farmerdzseki vékonyabb nők számára egyaránt előnyös. Mutatjuk, melyek a tavaszi-nyári szoknyadivat legnépszerűbb karcsúsító szabásai!

a fogyás módjai a szülés után

További a témáról