top
logo

Képekben

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

feed-image Hírkövető
Címlap
Köszöntjük weblapunkon
Budaörsi DSE atléták a legjobbak között. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egri Gyula   
2012. február 27. hétfő, 07:40

 

Serdl_Fedett_OB_.300m_Polynki_Bence

Serdl_Fedett_OB_._1000m_Jurai_Zsfia  Serdl_Fedett_OB_._1000m_Jakab_Konrd

A Puskás Ferenc stadion oldalán felállított Sátorban Országos (OB) Seregszemlén találkoztak egymással a serdülő atléták. A programon 38 döntő szerepelt, az első helyért járó aranyérmek 20 egyesület osztozott a Budaörsi DSE atlétika szakosztály versenyzői is felállhattak a dicsőséget jelentő dobogóra. A dobogó legmagasabb fokára állhatott 13évesknél Polyánki Bence, aki 300méteren egyéni csúcsot futott. Jurai Zsófia 13éveseknél 1000méteren nagy taktikai futásban lett második. Jakab Konrád kiváló idővel 14 éveseknél 1000méteren harmadik helyezést ért el. Eredmények:

Módosítás dátuma: 2012. február 27. hétfő, 07:53
Bővebben...
 
Sikeres serdülő fedett pályás verseny Dunaújvárosban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egri Gyula   
2012. február 19. vasárnap, 15:48

Dunajvros_serd_fedett_verseny_028Dunajvros_serd_fedett_verseny_038

2012.02.18. Dunaújvárosban adtak randevút az országos seregszemle előtt (OB- helyett) a serdülő korosztályú atléták. A versenyzőinknek ez a verseny jó megmérettetés ahhoz, hogy hova jutottunk el a felkészülésben a télen. Az eredmények és sok egyéni csúcs azt tükrözi, hogy sok áldozat a sok lefutott kilométer nem volt hiába való. A versenyen Jurai Zsófia, Jakab Konrád, Polyánki Beence,Tárai Dániel eredményei kiemelkedőek: Eredmények:

Bővebben...
 
Olympijské Nádeje fedett pályás utánpótlás verseny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egri Gyula   
2012. február 13. hétfő, 09:22

Fedettplys_serd.jun_Pozsony_034

Idén is nagy számban használták ki a fiatalok a versenyzési lehetőségét a szlovák fővárosban. A jó körülményeket biztosító Elán csarnokban rajthoz állt magyar atléták „- Ennyi gyereket egy csarnokban még nem láttam versenyezni– számolt be a Pozsonyban rendezett  Olympijské Nádeje fedett pályás utánpótlás versenyről Egri Gyula a budaörsi DSE atlétika szakosztály vezetője. A sok nevezés nem állította könnyű feladat elé a rendezőket, de mindent igyekeztek a versenyzők érdekében megoldani. Versenyzőink kiváló formában versenyeztek, kiemelkedett Siposhegyi Zsolt, Fuchs Dóra, Jurai Zsófia eredménye.2010.02.10. a verseny második fordulója.Eredmények:

Módosítás dátuma: 2012. február 13. hétfő, 09:33
Bővebben...
 
SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egri Gyula   
2011. december 31. szombat, 11:22

Az atlétika szakosztály versenyzői sikeres 2011. évet hangulatos futással búcsúztatták. Nem maradtak el az új évi jókívánságok sem.
SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

2011-12-31_112

Módosítás dátuma: 2012. január 01. vasárnap, 11:28
 
Eredményes Új Esztendőt kíván a Budaörsi Diák Sportegyesület! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egri Gyula   
2012. január 01. vasárnap, 10:37


 

Boldog, eredményekben gazdag Új Évet kívánunk minden versenyzőnek és az őket támogató összes szülőnek edzőnek!

Módosítás dátuma: 2012. január 01. vasárnap, 10:58
 
2011. december 16. Elismerték Pest megye legjobb sportolóit. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egri Gyula   
2011. december 17. szombat, 13:58

 

Pest_megye_sportkarcsony_0192011. december 16. Elismerték a legjobb Pest megyei sportolókat. Illyés Gyula Gimnázium és Budaörsi DSE Pest megye legjobbjai között.

Sportolók és edzők vehették át a legjobbaknak és a legeredményesebbeknek járó díjakat a Megyeházán. Pest Megye Közgyűlése a megye sportéletének kiválóságait minden évben a Sportkarácsonyi ünnepségén részesíti elismerésben. Sportolók és edzők december 16-án, a Megyeháza dísztermében vehették át a legjobbaknak és legeredményesebbeknek járó díjakat. Az ünnepség alkalmával 12 kategóriában közel fél száz díjat ítéltek oda. A díjakat Pest Megye Közgyűlésének elnöke (dr. Szűcs Lajos) és alelnöke (Wentzel Ferenc) adta át. A Sportkarácsonyon a kitüntettek világhírű magyar sportolóval is találkozhattak. Díjat adott át a fogathajtó sport örökös bajnoka, a hatszoros világbajnok, hétszeres magyar hajtó, derbi győztes, Lázár Vilmos; és Deák György, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. A díjazottak között szabadidő és speciális szervezetek és versenyzők is szerepeltek. A Pest Megyei Diáksport Szövetség a legeredményesebb általános és középiskola díjat, valamint az év testnevelői díját is kiosztotta.


Pest_megye_sportkarcsony_040PEST MEGYE ÖNKORMÁNYZATA szabadidősport kategóriában AZ ÉV LEGEREDMÉNYESEBB PEST MEGYEI SZERVEZETE I. DÍJ elismerésben részesíti a BUDAÖRSI DIÁKSPORT EGYESÜLETET. 

Az 1987-ben megalakult diáksport egyesület egy egyesületben fogja össze a város sportolni vágyó tanulóit. Az egyesület céljai és feladatai közé tartozik tagjainak rendszeres – intézményen belüli, valamint intézmények közötti – sport, játék, turisztikai és tömegsport lehetőségeinek biztosítása, a versenylehetőség megteremtése és szervezése. Legeredményesebb szakosztályai az atlétika, az aerobik, a kosárlabda, a röplabda, az úszás és a természetjárás.

A díjat az egyesület elnöke Árendás Péter úr vette át.

PEST MEGYE ÖNKORMÁNYZATA és a PEST MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG középiskolás korosztályban AZ ÉV LEGEREDMÉNYESEBB PEST MEGYEI iskolája

II. DÍJ elismerésben részesíti a BUDAÖRSI ILLYÉS GYULA GIMNÁZIUMOT

Eredményeit atlétika, röplabda, kosárlabda, labdarúgás és úszás sportágban érte el.

Az iskola igazgatója: Árendás Péter

Testnevelői: Egri Gyula, Becz György, Dezső Béla és Garai László. Arató Andrea

A díjat Árendás Péter úr az iskola igazgatója vette át.

Pest_megye_sportkarcsony_082PEST MEGYE ÖNKORMÁNYZATA női utánpótlás korosztályban AZ ÉV LEGJOBB PEST MEGYEI SPORTOLÓJA

I. DÍJ elismerésben részesíti FUCHS RENÁTA triatlon versenyzőt és atlétát, a Budaörsi TC és a Budaörsi DSE versenyzőjét, az Illyés Gyula Gimnázium tanulóját.

2011-ben öt országos bajnokságot nyert triatlon, duatlon, aquatlon sportágban valamint atlétikában fedett pályán 3000m-en és a Kismaratoni OB-én. A nemzetközi versenyeken is kiválóan szerepelt, a Triatlon Európa Bajnokságon harmadik, a Duatlon Európa Bajnokságon első helyezést ért el.

Edzője: Zemen János és Egri Gyula

Módosítás dátuma: 2011. december 17. szombat, 14:35
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 57

bottom
top

Friss hírek

Népszerű


bottom

Támogatja a Joomla!. Designed by: free Joomla templates register co uk domain Valid XHTML and CSS.