Fogyás nővérek

fogyás nővérek

fogyás nővérek

Fogyás nővérek, Ádáz harcot vívnak a kilók ellen a TLC új műsorában Tartalom Az életük is veszélybe került a pluszkilóktól, ezért Fogyás nővérek és Anastasia Chiarello drasztikus lépésre szánták el magukat: kés alá feküdtek. Ennek hála egy év alatt kilótól szabadultak meg.

fogyás nővérek

Már gyerekkorukban fogyás nővérek túlsúlyosnak számított Annabelle és Anastasia Chiarello, de az egész családjuk nagyobb darab volt az átlagnál, ezért nem látták problémának a felesleget, ami rájuk rakódott. Babaként sem voltak picik, és az ételek elég fontos szerepet játszottak az életükben mindig is.

Fogyás nővérek

Annabelle és Anastasia Chiarello általában hatalmas adag tésztát, kenyeret és csokoládét ettek, a súlyuk így folyamatosan gyarapodott. Hozzátette, egy esélye maradt a lefogyásra, mégpedig a gyomorszűkítő műtét, ő azonban félt a beavatkozástól. Ekkor jött a testvére, aki úgy döntött, vele együtt vállalja a műtétet.

fogyás nővérek

Anastasia is küzdött a túlsúllyal ugyanis, de nem volt fogyás nővérek annyi felesleg, mint Annabelle-en. Mindketten átestek az operáción, és a két kórosan elhízott nővérnek egy év alatt összesen kilótól sikerült megszabadulnia.

fogyás nővérek

Annabelle eddig 90 kilót adott le, míg testvére et. Elmondásuk szerint sokkal könnyebb betartani a diétát úgy, hogy együtt csinálják végig, és mindenben tudják támogatni egymást.

fogyás nővérek

Komment Like Gyönyörű, ha gömbölyű! Kendőzetlenül az evészavarról, és ami mögötte van! Olvassa el is.

fogyás nővérek

További a témáról