Fogyókúrás tábor

Mit kapsz tőlünk ezen a 6 napon? Mi vár rád ebben a 6 napban?

fogyókúrás tábor

Az ajánlatról: Beköszöntött végre a tavasz és a jó idő, ezzel együtt pedig egyre több fogyókúrás tábor dobunk le magunkról. Ilyenkor mindig sokan szembesülünk a sajnálatos ténnyel, hogy bizony a hideg évszakokban felszaladt ránk néhány kelletlen kiló Vonulj el egy rövid időre és dobd le a felesleget ellenőrzött körülmények között, szakértői segítséggel!

fogyókúrás tábor

A Beauty Clinic fogyi tábora segítséget nyújt a súlyfelesleggel küzdőknek. A fogyókúrás kezeléseknél nagy figyelmet fordítanak a kezelés minőségére és az időre, amely elengedhetetlen a célzott eredmény elérésében.

fogyókúrás tábor

Volt olyan vendég, akinél 3 alkalmas, egyenként 45 perces kezeléssel 17 cm-es has kerület csökkenést értek el. Természetesen minden testkezelés egyénfüggő, befolyásolja, hogy a test mennyire reagál a kezelő anyagra és a vendég mennyire tartja be az előírásokat.

fogyókúrás tábor

Általában 1 has kezelés alatt kb. A fogyókúrás kezeléseket pedig a Rubin Hotellel együttműködve gazdagítják wellness szolgáltatásokkal.

fogyókúrás tábor

A fogyókúrás kezelések mellett szaunázhatsz, úszhatsz, pihenhetsz és kipróbálhatod a szolgáltatások széles skáláját a teljesség igénye nélkül: sókamra, aromakabin, finn szauna, bio szauna, infra szauna, gőzfürdő, merülő medence, élménymedence és jacuzzi, erőgépek, fogyókúrás tábor gépek. Napi program: Ébredés után 0,8 dl víz fogyasztása kötelező!

  • Hpb fogyás kihívás
  • Arnold sorozat zsírégető felülvizsgálata

További a témáról